Starta nytt DITEC® center

Finns det inget DITEC® där du bor och verkar? Vi finns idag på cirka 100 platser i Sverige men saknar representanter på ett antal orter. Det finns stora möjligheter för dig att utveckla ditt företag genom ett etablerat varumärke om du har bilintresse, framåtanda samt känsla för service och kvalitet.

När du driver ett DITEC® center får du hjälp av all den kunskap vi fått från att utveckla lackkonservering och andra bilvårdstjänster under mer än 30 år. Du får dessutom praktisk hjälp med verktyg, produkter och stöd – utan att behöva betala royaltyavgift.

Bli en framgångsrik företagare

Lite av vad vi erbjuder dig:

  • Ingen royaltyavgift  - hjälp av vårt varumärke, erfarenhet och verktyg utan att utan att behöva betala någon procentsats till DITEC®.
  • Startpaket med kemikalier och utrustning för att utföra våra högkvalitativa tjänster.
  • Utbildning. Du börjar med en grundutbildning. Du kan sedan öka omfattningen av din verksamhet med kurser i Spotrepair/lackering, riktning av bucklor, solfilm med mera.
  • Gemensamt bokningsprogram gör ditt arbete mycket lättare.
  • Support. Vi hjälper dig att utveckla din verksamhet på bästa sätt för att lyckas på din lokala marknad. Vi lär dessutom av varandra genom regelbundna möten där vi träffas och utbyter erfarenheter.
  • Marknadsföringsmaterial finns färdigt att använda för lokal annonsering. Riksdelen är gemensam. Den lokala annonseringen kan du göra själv eller tillsammans med andra center i närheten för att minska kostnaderna.
  • En webbadress integrerad med www.ditec.se gör det lättare för kunderna att hitta dig. 

Vill du veta mer?  Saknas DITEC® på din ort är du välkommen att kontakta Ditec Sverige AB för mer information!

Andreas Kvarnbrink
VD, Ditec Sverige AB
andreas@ditec.se
090 - 778100